RÓLUNK

M1
TUDJ MEG TÖBBET

Rigó Brigitta vagyok, a Magical Chocolate kennel tulajdonosa, melyet tudatos alapozó munkálatokat követően Budapest egy kertvárosi kerületében alapítottam. Családi házban élünk férjemmel, 3 csodálatos gyermekünkkel és varázslatos kutyáinkkal. Szabadidőnk nagy részét a természetben töltjük a négylábúak társasságában, családi kirándulásokon, vadászatokon, kutya képzéseken, kiállításokon veszünk részt. Fiaink, szintén imádják a természetet és az állatokat, amit nagy örömmel támogatunk.

Számunkra természetes az állatok szeretete, tisztelete, kutyáinkra gyerekekként tekintünk.

Kívánom mindenkinek, hogy megtalálja a saját habitusához illő kutya társát, akivel nagyszerű élményekben és hosszú boldog életben lesz része.

CVs OF PROFESSIONAL TEAM

DSCN0491
MISI
Vezérigazgató / Alapító nyugalmazott tag

"Üdv! Velem kezdődött minden. Gazdáim szerint egy igazi gentlemen vagyok. Jelentsen ez bármit is, de az biztos, hogy a falkában én vagyok a főnök."

received_566407734587366
BURCU
Stratégiai Igazgató / Az új remény

"Sziasztok! Egy távoli országból érkeztem, rendkívüli szülőktől és kiváló ajánlólevéllel a zsebemben. Célom, hogy öregbítsem falkám jó hírnevét mind munka, mind kiállítási vonalon."

ROSE

Működési Igazgató / Alapító aktív tag

"Helló, Rose vagyok, egy igazi hercegnő, aki szeret vadászni és élvezi a show világát."

R2

AZRA

Fejlesztésiési Igazgató / Az ébredő erő

"Ciao! A Magical család királykisasszonya vagyok, tele energiával és ígéretes tervekkel."

Azra
DSCN1199
BAILEY
Pénzügyi Igazgató - nyugalmazott státuszban

"Hi, még pólyásként határozottan közöltem az új családommal, hogy a falka része leszek és Én(!) megyek velük Budapestre, annak ellenére, hogy ők egy másik fajtatiszta kutyáért jöttek."

MIÉRT VÁLASSZ MINKET

Tenyészkutyáinkat alapos válogatás után megbízható forrásból választjuk ki, melyek egészségügyileg (fizikailag és mentálisan) és munkaképesség szempontjából is a fajtára jellemző géneket örökítik. Célunk a fajta standard megtartása, a felügyeleti szervezetek által meghatározott minden labrador retriever tulajdonságban. Alkalmazási területeiken is jól teljesítő egyedek tenyésztése.


Kennelünkben kizárólag olyan kiskutya születése várható, melyeknek szülei teljesítették a fajtára vonatkozó összes szakmai követelményt. Kiállításon és munkában egyaránt minőséget képviselnek.


Előjegyzést korlátozott számban tudunk felvenni.  Azon gazdi jelöltek érdeklődését várjuk, akiknél a kutya családtagnak számít, bent lehet a lakásban, szükségleteire (mozgás, képzés, egészségügy) időt és erőt tudnak szánni.

A kiskutyák oltva, féregtelenítve, egyedi azonosítóval (mikrocsip) egészségügyi könyvvel és standard/prémium törzskönyvvel, valamint tanácsokkal ellátva, legkorábban 8 hetesen, de életük további részét is segítve, nyomon követve kerülnek új otthonaikba.

KIVÁLÓ VÉRVONAL

 

FAJTA STANDARD MEGŐRZÉS 

 

EGÉSZSÉGÜGYI SZŰRÉS


TANÁCSADÁS

 

100% BOLDOGSÁG